Ajánlatunk

A Sárréti Ipari Parkban várjuk azon vállalkozásokat, amelyek a tevékenységük folytatásához megfelelő üzemcsarnokot, vagy zöldmezős letelepedési lehetőséget keresnek.

A parkban a rendelkezésre álló szabad üzemcsarnokok területe a bérlők elvárásainak megfelelően kerül kialakításra. A betelepülő vállalkozások igényeinek megfelelően fűthető és fűtetlen logisztikai objektumok, valamint szociális- és irodahelyiségek, gyártó- és feldolgozó csarnokok közül választhatnak.

Igény esetén szolgálati lakás, valamint lakhatási lehetőség is megoldott, több komfort fokozatban, akár a dolgozók, vagy a menedzsment részére.

 

 

Vásárlás/bérlet

Vételár a földterületre 3,5 EUR/m2 + VAT
Bérleti díj az épületekre 2,5 EUR/m2/month + VAT-
Üzemeltetési díj EUR /m²/month

 

 

Telek

Az ipari parkban akár több hektáros területet is tudunk értékesíteni, illetve annak infrastruktúráját a kívánt mértékben megteremteni, bővíteni.

 

 

Új üzemcsarnok építése

Igény esetén vállaljuk az üzemcsarnok tervezését, legyártását, generál-kivitelezését is. Az elvárásaik szerint kialakítandó épületet, az engedélyes tervek birtokában a beruházás méretétől és jellegétől függően 6-8 hónapon belül kulcsrakész állapotra megépítjük. Pontos kivitelezési díjat tartalmazó ajánlatot az építendő csarnok paramétereinek ismeretében tudunk Önöknek adni.

 

 

Fizetési konstrukciók

A bérletre, illetve vásárlásra vonatkozó díjak tárgyalás alapját képezik a betelepülő cég által meghatározott építészeti kialakítások, illetve az igényelt terület nagyságának ismeretében.

Ajánlatunkat tájékoztató jelleggel adtuk meg, kötelezettségvállalást nem jelent! Amennyiben felkeltettük az érdeklődésüket, és részletesebb információra van szükségük, készséggel állunk a rendelkezésükre.